Merus Power on saanut Business Finlandin kehitysavustuksen liiketoiminnan häiriötilanteessa

Rahoitus on tarkoitettu Suomessa toimiville pk-yrityksille, joiden liiketoiminta kärsii koronavirustilanteesta. Rahoituksen avulla yritys voi kehittää uusia tuotteita tai toimintatapoja, apu ei korvaa menetetystä myynnistä aiheutuneita tappioita.

Merus Powerin merkittävä osa liiketoiminnasta suuntautuu vientiin. Koronapandemiasta johtuen käynnissä olevien ja uusien asennusprojektien loppuunsaattaminen ja asiakkaiden vikatilanteiden tukeminen on hankaloitunut merkittävästi. Myynnin normaali toiminta, kuten messut, seminaarit, asiakasvierailut ja tapaamiset ovat peruuntuneet.

Business Finlandin avustuksella kehitämme Merus Power toimintaa siten, että pystymme vähentämään edellä mainittujen asioiden aiheuttamaa vaikutusta ja niin, että kehitys tukee toimintaamme myös pitkällä tähtäimellä. Pääasialliset kehityskohteemme ovat:

  • Asiakkuuksien ja projektien edistäminen etäyhteyksillä: mm. monipuolisia asennus- ja opastusvideoita, remote support -toiminnan kehitys, laitteiden remote sensing -kehitystyö
  • Sähköinen asiakashankinta ja tapaamiset: mm. webinaarit, interaktiiviset livetapaamiset, referenssikohteiden live-esitykset, digitaalisen markkinoinnin kehitys

Kehitystyön tarkoituksena on tukea samalla yrityksen kestävän kehityksen ajatusta ja globaaleilla markkinoilla toimimista niin, että matkustamisen tarvetta voidaan vähentää myös tulevaisuudessa ilman, että asiakaspalvelun taso kärsii.

Back to top

Contact us!