Merus™ Webinaari: Sähköverkon toimintavarmuus kustannustehokkaasti myös haja-asutusalueelle

Tule tutustumaan suomalaisen sähkövarastoteknologian
tarjoamiin uusiin mahdollisuuksiin.

Päivittäinen elämämme ja koko yhteiskunnan toimivuus ovat sähköstä riippuvaisia. Tarvitsemme laadukasta sähköä, jotta voimme hoitaa arkipäiväisiä asioitamme ongelmitta. Säähäiriöt vaikuttavat kuitenkin sähkön toimitusvarmuuteen ja sen myötä sähkön saantiin sekä laatuun. Sähkön toimitusvarmuutta on lisätty mm. kalliilla maakaapeloinnilla, mutta Merus™ ESS sähkövarasto tarjoaa kilpailukykyisen vaihtoehdon.Merus Powerin suunnittelemat ja valmistamat kotimaiset kehittyneet sähkövarastot ovat tehty vastaamaan juuri tähän tarpeeseen, samalla niillä voi osallistua taajuusreservimarkkinoille lisätulojen saamiseksi.

Järjestämme maksuttoman Merus™ Webinaarin
tiistaina 22.6.2021 klo 10.00 – 11.00

Ilmoittaudu

Tule kuuntelemaan voisiko Merus™ ESS sähkövarastomme mullistaa alueesi sähkön toimitusvarmuuden ja turvata sähköjakelun kustannustehokkaasti myös haja-asutusalueilla. Järjestelmällä on lukuisia muitakin etuja käyttökohteista riippuen.

 

Älykäs Merus™ ESS teknologia tukemaan verkkojen toimintaa ja toimitusvarmuutta

Sähkövarastolla voidaan kustannustehokkaasti tukea verkon toimintaa monin eri tavoin. Sähkövarasto toimii vara-voimana huoltokatkojen tai myrksyvahinkojen sattuessa, sähkövarasto tukee verkon vakauttaa taajuudensäätömarkkinoilla ja tasapainottaa kuormaa eri vaiheiden välillä. Lue lisää blogistamme.

 

Esittelyssä älykäs Merus™ ESS sähkövarastomme

Sähkövarastomme ovat korkean teknologian modulaarisia järjestelmiä, jotka mahdollistavat sähkön varastoimisen ja jakamisen. Sähkövarastojen sisäänrakennetun skaalautuvan teknologian ja modulaarisen rakenteen ansiosta ratkaisumme voidaan räätälöidä asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaiseksi. Lue lisää tutesivuiltamme.
Back to top

Contact us!