Merus™ Webinaari: Kiinnostaako vesivoiman yhdistäminen nopeaan taajuusreservimarkkinaan?

Perinteinen ansaintamalli vesivoimaloilla on ollut pitkään käytössä, mutta onko se ainut tapa? Millä muulla tavalla vesivoima voi hyötyä sähkömarkkinasta?

Jos haluat kuulla ja oppia lisää niin ilmoittaudu interaktiiviseen Teams tapaamiseen, jossa esittelemme energiaverkkoratkaisuamme ja jossa osallistujat voivat kysellä ja pohdiskella mahdollisuuksia.

Teams webinaari keskiviikkona 6.5.2020 klo 10:00 – 11:00 

Ilmoittaudu

Merus Power on kehittänyt hyvin nopean, millisekunnin aikavasteella toimivan, akkuenergiavaraston. Akkuenegiavarasto pohjautuu Merus Powerilla kehitettyyn ja asiakkailla jo vuosia käytössä olleeseen teknologiaan, joka yhdistetään luotettavaan akkuenergiateknologiaan.

Akkuenergiavarasto on perinteisesti nähty passiivisena sähköä varastoivana komponenttina. Merus™ ESS akkuenergiavarasto on nopeutensa ja laadukkaan sähkönsä ansiosta omistajalle myös paljon muuta. Olemme kehittäneet pitkälle kehitetyn laskentamallin, jonka avulla voimme mitoittaa laitteistoja erilaisille toimijoille ja arvioida erilaisten vesivoimaloiden hyötyä laitteistosta.

Akkuenergiavaraston hyödyt vesivoimalle:

  • Mahdollisuus toimia uusilla nopean aikavasteen taajuudensäätömarkkinoilla perinteisten ansaintamallien lisäksi
  • Akkuenergiavarasto voi yhdistää osan vesivoimalan kapasiteetista taajuussäätömarkkinoille, ilman muutoksia itse voimalaitoksessa
  • Pitempi käyttöikä voimalaitokselle. Voimalaitoksen tehonsäätömekaniikan liikkeiden määrää voidaan laskea akkuenergiavaraston toimiessa pienen säätötarpeen toteuttajana

Webinaarin puhujat:

Aki Leinonen, Sales Director

Aki on tehnyt pitkän uran tehoelektroniikan parissa, hänellä on useita alan patentteja ja hän on vetänyt useita kehityshankkeita.

Tomi Mäkinen, Sales Engineer

Tomi on erikoistunut akkuenergiavarastojen ja vesivoiman yhdistämiseen ja mitoittamiseen.

Back to top

Contact us!