Join us in creating a more sustainable
and energy-efficient future!

Our personnel represents internationally valued expertise. Currently, our Merus team has around 80 professionals and we are constantly looking for new competent and enthusiastic colleagues to ensure our company’s further growth.

Merus Power is full of interesting and challenging tasks for people just starting out or who have been in the game for longer. For example, we offer internships and summer jobs for students, thesis jobs for those finishing their studies, opportunities to develop for recent graduates, and more experience for the already experienced. Please, do not hesitate to email us an open application to jobs@meruspower.com.

Current open positions

Viestintäpäällikkö

Merus Power Oyj on vuonna 2008 perustettu teknologiayhtiö, joka tukee kestävän energian murrosta. Suunnittelemme ja tuotamme innovatiivisia sähkötekniikan ratkaisuja, kuten sähkövarastoja, sähkönlaaturatkaisuja ja palveluita. Skaalautuvan teknologiamme avulla mahdollistamme uusiutuvan energian kasvun sähköverkoissa ja parannamme yhteiskunnan energiatehokuutta. Olemme kotimainen innovatiivinen sähkötekniikan erikoisosaaja ja toimimme globaaleilla ja voimakkaasti kasvavilla markkinoilla. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 29 miljoonaa euroa. Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 100 henkilöä ja henkilöstömme edustaa kansainvälisesti arvostettua insinööriosaamista.

🔵 Kiinnostaako sinua pörssiviestintä kotimaisessa kasvuyhtiössä?

🟠 Oletko positiivinen tiimitekijä, joka nauttii haasteista ja kehittämisestä merkityksellisen työn parissa?

Jos vastauksesi on kyllä, saatat olla etsimämme huippuammattilainen!


Merus Powerin jatkaessa kasvuaan, etsimme viestinnän tiimiimme Ylöjärvelle tai Helsinkiin VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖÄ tukemaan organisaatiomme kasvustrategiaa ja halutun yrityskuvan toteutumista pitkällä aikavälillä.

Tässä roolissa vastaat sisäisen ja ulkoisen yritysviestinnän toteutuksesta. Tärkein tehtäväsi on toteuttaa pörssiviestintäämme: huolehtia sen ajantasaisuudesta ja sisällön oikeellisuudesta. Viestintäpäällikkönä tehtävänäsi on myös toteuttaa vuosittain vuosikertomuksemme ja vastuullisuusraporttimme – koko organisaatiotamme osallistaen. Positiivisen ja vastuullisen yrityskuvan rakentaminen ja sen viestintä on yhteinen tavoitteemme, ja teetkin tiivistä yhteistyötä johtoryhmämme sekä markkinoinnin ja HR:n kanssa. Vastaat yhdessä tiimin kanssa myös viestintästrategian ja viestintäkanavien kehittämisestä, tukeutuen tarvittaessa myös ulkoisiin markkinointiviestinnän kumppaneihimme. Raportoit tehtävässäsi viestintäjohtajallemme.

Etsimme tehtävään positiivista kirjoittamisen ammattilaista, joka uskaltaa ottaa vastuuta. Saatat olla etsimämme henkilö, jos loistat kirkkaasti viestinnän monipuolisella kentällä, olipa kyse lehdistötiedotteista, yritysesittelyistä, vuosikertomuksista, vastuullisuusraporteista, sidosryhmätoiminnasta, strategiaviestinnän työkaluista tai sosiaalisesta mediasta. Viestintämme tavoitteena on tukea Merus Powerin konserni- ja pörssiviestintää sekä vahvistaa imagoamme keskeisten sidosryhmien keskuudessa. Viestintämme on proaktiivista, ajantasaista ja yhteistyökykyistä. Tiimimme on täynnä sitoutuneita ja positiivisia ammattilaisia, ja saat tekemisellesi täyden tukemme ja tarvittaessa myös apuja!

Jotta pärjäät, tulee sinulla olla kiinnostusta syventyä mielenkiintoiseen tekniseen toimialaamme. Olet jo kerryttänyt osaamistasi viestinnän saralla ja olet kovan luokan ammattilainen kirjoittamisessa, ja tarvittaessa myös suullisessa sisällöntuotannossa. Olemme kaksikielisen viestinnän organisaatio, joten tuotat sisältöä sujuvasti ja ammattimaisesti niin suomen- kuin englannin kielellä. Työssä onnistuminen edellyttää lisäksi loistavia it-taitoja, nopeaa näppisormea ja hyvää hoksnokkaa. Olet hyvä johtamaan omaa työtäsi ja omaat erinomaiset organisointi- sekä vuorovaikutustaidot.

Mitä tarjoamme sinulle?

Olemme innoissamme päästessämme luomaan tulevaisuuden teknologisia ratkaisuja ja tekemään merkityksellistä työtä – ja sinulla on tärkeä rooli sen viestimisessä! Merus Powerilla pääset osaksi suomalaista, kasvavaa teknologiayritystä, jossa vaalimme kannustavaa ja eteenpäin katsovaa ilmapiiriämme. Meillä on matala hierarkia ja viihtyisät toimitilat Ylöjärven uudenkarhealla päätoimistolla sekä Helsingin toimipisteessä. Saat työskennellä joustavin työajoin ja niin halutessasi myös etänä.

Tarjoamme työntekijöillemme reiluja etuja, kuten kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedun, lounasedun sekä kattavan työterveyden. Tehtäväkohtainen kuukausipalkka riippuu tarkemmin taustastasi ja kokemuksestasi. 

Voisiko tämä olla sinun paikkasi?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Merus Powerista työnantajana sekä työn tarkemmista yksityiskohdista. Täytäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Haku on auki 29.2.2024 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja paikasta antaaa rekrykumppanimme Porkkana ja keppi Oy:lta: Enni🥕, tavoitettavissa parhaiten tiistaina 13.2. klo 14 – 15, maanantaina 19.2. klo 15 – 16:30 ja perjantaina 23.2. klo 10:30 – 12 (p. 040 630 8125).

Service Engineer

Merus Power Oyj on vuonna 2008 perustettu teknologiayhtiö, joka tukee kestävän energian murrosta. Suunnittelemme ja tuotamme innovatiivisia sähkötekniikan ratkaisuja, kuten sähkövarastoja, sähkönlaaturatkaisuja ja palveluita. Skaalautuvan teknologiamme avulla mahdollistamme uusiutuvan energian kasvun sähköverkoissa ja parannamme yhteiskunnan energiatehokuutta. Olemme kotimainen innovatiivinen sähkötekniikan erikoisosaaja ja toimimme globaaleilla ja voimakkaasti kasvavilla markkinoilla. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 29 miljoonaa euroa. Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 100 henkilöä ja henkilöstömme edustaa kansainvälisesti arvostettua insinööriosaamista.

🔋 Tahdotko olla edelläkävijä puhtaan energian saralla?

🔋 Tahdotko työskennellä uusiutuvan energian ja energiavarastoratkaisujen parissa?


Etsimme nyt Aftersales and Service –tiimiimme vahvistukseksi SERVICE ENGINEERIÄ vastaamaan tuotteidemme ja järjestelmien käyttöönotto- ja huoltotehtävistä.

Tässä roolissa pääset osaksi yhdeksän hengen asiantuntijatiimiämme, joka vastaa ratkaisujemme käyttöönotoista, tarkastuksista sekä näiden käynnissäpito- ja huoltopalveluiden tuottamisesta. Oma tonttisi keskittyy palveluvalikoimassamme erityisesti energiavarastojärjestelmien (Energy Storage Systems) sekä aktiivisuodattimien (Active Harmonic Filter) pariin.

Service Engineerinä vastaat energiavarastojärjestelmiemme käyttöönotoista sekä asennusvalvonnasta ja –tarkastuksista sekä tuotteen elinkaaren mukaisesti ennakoivista vuosihuolloista ja korjaavista huolloista. Aktiivisuodattimien käyttöönottojen ja huoltotöiden lisäksi tarjoamme asiakkaille aktiivisesti tuotetukea ja koulutusta. Roolista monipuolisen tekee vaihtelevuus: karkeasti puolet työajasta kuluu toimistolla, jolloin valmistelet ja suunnittelet käyttöönottoja ja huoltoja, sekä huolehdit modernin etävalvonnan tuottamisesta ja kehittämisestä. Toinen puoli on sitten suunnitelmien toteutusta, jolloin pääset jalkautumaan asiakkaidemme monipuolisiin ympäristöihin.

Mitä odotamme sinulta?

Onnistuaksesi tehtävässä, olet sähköalan ammattilainen (ja tiedät, mitä se tarkoittaa!). Taustasi voi olla esimerkiksi uusiutuvien energioiden parista, sähköasemapuolelta tai verkkopuolen urakoitsijan hommista, joissa olet toiminut sähköjärjestelmien asennuksien, käyttöönottojen ja huoltotehtävien parissa. Lisäksi saat etua, jos sinulla on kokemusta sähkövoimatekniikasta (keski- tai suurjännitejärjestelmät), energiavarastojärjestelmistä sekä sähkön laadun laitteista ja -järjestelmistä.

Teknisen kyvykkyyden lisäksi tarvitset myös kiinnostusta asiakkaidemme ongelmanratkaisuun: olet tottunut työskentelemään asiakasrajapinnassa ja ymmärrät roolisi tärkeyden liiketoiminnan kasvun varmistajana. Sujuvan suomen kielen lisäksi kommunikoit monikulttuurisessa tiimissämme myös englanniksi. Olet positiivinen ja joustava tiimipelaaja, joka arvostaa yhteistyötä osaavien kollegoiden kanssa.

Tehtävä sijoittuu upouuteen Ylöjärven toimipisteeseemme. Työn luonne edellyttää myös matkustusvalmiutta pääasiassa kotimaassa, mutta paikoin myös ulkomailla.

Mitä tarjoamme sinulle?

Olemme innoissamme päästessämme luomaan tulevaisuuden teknologisia ratkaisuja ja tekemään merkityksellistä ja insinööriseksikästä työtä! Merus Powerilla pääset osaksi suomalaista, kasvavaa teknologiayritystä, jossa vaalimme kannustavaa ja eteenpäin katsovaa ilmapiiriämme. Meillä on matala hierarkia ja saat työskennellä joustavin työajoin – ja työn salliessa myös etänä.

Tarjoamme työntekijöillemme reiluja etuja, kuten kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedun, lounasedun sekä kattavan työterveyden. Tehtäväkohtainen kuukausipalkka riippuu tarkemmin taustastasi ja kokemuksestasi.

Voisiko tämä olla sinun paikkasi?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Merus Powerista työnantajana sekä työn tarkemmista yksityiskohdista. Täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Haku on auki 29.2.2024 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Oletko juuri sinä etsimämme tekijä?

Lisätietoja paikasta antavat rekrykumppanimme Porkkana ja keppi Oy:lta: Enni🥕, tavoitettavissa parhaiten tiistaina 13.2. klo 14 – 15 ja perjantaina 23.2. klo 10:30 – 12 (p. 040 630 8125) sekä Kaisa🥕 (p. 044 588 6109).

Summer internships

Myynnin harjoittelija (1 paikka)

Tahdotko olla edelläkävijä puhtaan energian saralla? Tahdotko työskennellä uusiutuvan energian ja energiavarastoratkaisujen parissa? Merus Power tarjoaa alansa johtavia ratkaisuja sähkön laadun ja energiatehokkuuden parantamiseen sekä uusiutuvien energiatuotantomuotojen kytkentään sähköverkkoon. Arvostamme kiinnostusta sähkön laatuun ja uusiutuvaan energiaan, soveltuvaa koulutustaustaa sekä aiempaa työkokemusta.

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä huipputeknologian parissa sekä mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää osaamista huippuluokan tuotteiden parissa. Meruksella on mukava ja rento työilmapiiri, ja haemme nyt joukkoomme lisää innostuneita tulevaisuuden tekijöitä! Työtehtävät ajoittuvat sopimuksen mukaan huhti-elokuulle, jonka jälkeen voidaan mahdollisuuksien mukaan myös kartoittaa diplomityöaiheita. Hakuaika päättyy 5.3.2024, mutta soveltuvia hakijoita haastatellaan ja tehtävät täytetään sopimuksen mukaan mahdollisesti jo hakuaikana.

Myynnin harjoittelijana pääset tutustumaan kansainvälisen teknologiayrityksen myynnin arkeen sekä Meruksen tuoteportfolioon ja asiakkaisiin.

Tehtäviisi kuuluu myynnin tukeminen monella eri tavalla päivittäisissä töissä, kuten avustaminen myyntimateriaalien tuottamisessa, tarjouslaskennassa ja myynnin materiaalien hallinnassa. Avustat myös tekniskaupallisten analyysien laatimisessa asiakkaillemme.

Toivomme sinulta:

 • Opintoja tekniseltä tai kaupalliselta alalta.
 • Hyvää englannin kielen taitoa.
 • Hyviä Office-ohjelmien käyttötaitoja.
 • Kykyä ja kiinnostusta (sähkö)teknis-kaupalliseen laskentaan Excelillä.
 • Python-ohjelmointi / datankäsittelykokemus esimerkiksi Python ohjelmointikielellä katsotaan eduksi.
 • Itseohjautuvuutta, innostuneisuutta ja kiinnostusta tutustua Meruksen dynaamisen kv-myyntitiimin toimintaan.

Oletko sinä etsimämme tekijä?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sekä opintorekisteriote 5.3.2024 mennessä sähköpostilla jobs@meruspower.com. Tähän sähköpostiin voit myös lähettää meille lisäkysymyksiä tehtävään liittyen. Merkitse hakemuksesi otsikoksi: Myynnin harjoittelija.

Myynnin teknisen tuen harjoittelija (1 paikka), Projektointitiimi

Tahdotko olla edelläkävijä puhtaan energian saralla? Tahdotko työskennellä uusiutuvan energian ja energiavarastoratkaisujen parissa? Merus Power tarjoaa alansa johtavia ratkaisuja sähkön laadun ja energiatehokkuuden parantamiseen sekä uusiutuvien energiatuotantomuotojen kytkentään sähköverkkoon. Arvostamme kiinnostusta sähkön laatuun ja uusiutuvaan energiaan, soveltuvaa koulutustaustaa sekä aiempaa työkokemusta.

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä huipputeknologian parissa sekä mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää osaamista huippuluokan tuotteiden parissa. Meruksella on mukava ja rento työilmapiiri, ja haemme nyt joukkoomme lisää innostuneita tulevaisuuden tekijöitä! Työtehtävät ajoittuvat sopimuksen mukaan huhti-elokuulle, jonka jälkeen voidaan mahdollisuuksien mukaan myös kartoittaa diplomityöaiheita. Hakuaika päättyy 5.3.2024, mutta soveltuvia hakijoita haastatellaan ja tehtävät täytetään sopimuksen mukaan mahdollisesti jo hakuaikana.

Etsimme projektointitiimiimme teknisen tuen harjoittelijaa. Tehtävässäsi myynnin teknisen tuen harjoittelijana työskentelet yhdessä Merus Powerin projektointitoimiston (PMO) teknisen tuen ammattilaisten kanssa loistehonkompensointijärjestelmien mitoituksen parissa.

Tehtäväsi voivat sijoittua jommalle kummalle osa-alueelle:

 1. Data-analyysi ja mitoitus, joka tehdään mm. Excelillä ja olemassa olevia työkaluja käyttäen
 2. Laskentatarkastelut, Pscad-simulointitarkastelut, PSSE-simuloinnit

Toivomme sinulta:

 • Insinööri tai DI-opintoja tehoelektroniikan tai sähkövoimatekniikan alueelta. Opintosi olisivat valmistumisvaiheessa tai jo valmiit. Lopputyön tekeminen on myös mahdollista.
 • Erinomaisia MS Excel -taitoja.
 • Hyvää englannin kielen taitoa.
 • Ohjelmointi- / datankäsittelykokemus esimerkiksi Python ohjelmointikielellä on etu.

Oletko sinä etsimämme tekijä?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sekä opintorekisteriote 5.3.2024 mennessä sähköpostilla jobs@meruspower.com. Tähän sähköpostiin voit myös lähettää meille lisäkysymyksiä tehtävään liittyen. Merkitse hakemuksesi otsikoksi: Myynnin tekninen tuki.

Tekninen dokumentoija, Projektointitiimi

Tahdotko olla edelläkävijä puhtaan energian saralla? Tahdotko työskennellä uusiutuvan energian ja energiavarastoratkaisujen parissa? Merus Power tarjoaa alansa johtavia ratkaisuja sähkön laadun ja energiatehokkuuden parantamiseen sekä uusiutuvien energiatuotantomuotojen kytkentään sähköverkkoon. Arvostamme kiinnostusta sähkön laatuun ja uusiutuvaan energiaan, soveltuvaa koulutustaustaa sekä aiempaa työkokemusta.

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä huipputeknologian parissa sekä mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää osaamista huippuluokan tuotteiden parissa. Meruksella on mukava ja rento työilmapiiri, ja haemme nyt joukkoomme lisää innostuneita tulevaisuuden tekijöitä! Työtehtävät ajoittuvat sopimuksen mukaan huhti-elokuulle, jonka jälkeen voidaan mahdollisuuksien mukaan myös kartoittaa diplomityöaiheita. Hakuaika päättyy 5.3.2024, mutta soveltuvia hakijoita haastatellaan ja tehtävät täytetään sopimuksen mukaan mahdollisesti jo hakuaikana.

Etsimme projektointitiimiimme teknistä dokumentoijaa työskentelemään yhteistyössä sähkö- ja mekaniikkasuunnittelijoidemme sekä projektipäälliköidemme kanssa. Työssäsi osallistut manuaalien, ohjeistusten ja prosessikuvausten laatimiseen.

Toivomme sinulta:

 • Insinööri tai DI-opintoja tehoelektroniikan tai sähkövoimatekniikan alueelta. Opintosi olisivat valmistumisvaiheessa tai jo valmiit. Lopputyön tekeminen on myös mahdollista.
 • Erinomaisia MS Excel -taitoja.
 • Hyvää englannin kielen taitoa.
 • Ohjelmointi- / datankäsittelykokemus esimerkiksi Python ohjelmointikielellä on etu.

Oletko sinä etsimämme tekijä?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sekä opintorekisteriote 5.3.2024 mennessä sähköpostilla jobs@meruspower.com. Tähän sähköpostiin voit myös lähettää meille lisäkysymyksiä tehtävään liittyen. Merkitse hakemuksesi otsikoksi: Tekninen dokumentoija.

Sähkösuunnittelun harjoittelija, Projektointitiimi

Tahdotko olla edelläkävijä puhtaan energian saralla? Tahdotko työskennellä uusiutuvan energian ja energiavarastoratkaisujen parissa? Merus Power tarjoaa alansa johtavia ratkaisuja sähkön laadun ja energiatehokkuuden parantamiseen sekä uusiutuvien energiatuotantomuotojen kytkentään sähköverkkoon. Arvostamme kiinnostusta sähkön laatuun ja uusiutuvaan energiaan, soveltuvaa koulutustaustaa sekä aiempaa työkokemusta.

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä huipputeknologian parissa sekä mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää osaamista huippuluokan tuotteiden parissa. Meruksella on mukava ja rento työilmapiiri, ja haemme nyt joukkoomme lisää innostuneita tulevaisuuden tekijöitä! Työtehtävät ajoittuvat sopimuksen mukaan huhti-elokuulle, jonka jälkeen voidaan mahdollisuuksien mukaan myös kartoittaa diplomityöaiheita. Hakuaika päättyy 5.3.2024, mutta soveltuvia hakijoita haastatellaan ja tehtävät täytetään sopimuksen mukaan mahdollisesti jo hakuaikana.

Etsimme projektointitiimiimme sähkösuunnittelun harjoittelijaa. Tehtävässäsi harjoittelijana työskentelet yhdessä projektointitoimiston (PMO) suunnittelijoiden kanssa Merus Powerin toimitus- ja R&D-projektien laitteistojen suunnittelutehtävissä.

Tehtäväsi voivat koostua seuraavista alueista:

 • Sähkösuunnittelu ja dokumentointi
 • C&P (Control and protection) -kaappi
  • Kaapelilistat
  • Signaalilistat
  • Komponenttivalinnat
  • PLC- ja logiikkasuunnittelu
  • Suojaukset
  • Ohjauspiirikaaviot
 • C&P-testaus
 • Apusähkötarpeet ja mitoitukset
 • Konttien/rakennusten sähkösuunnittelu

Toivomme sinulta:

 • Insinööri tai DI-opintoja sähkövoimatekniikasta tai sähkösuunnittelusta. Voit olla opintojen loppuvaiheessa tai jo valmistunut. Myös lopputyöntekeminen on myös mahdollista.

Oletko sinä etsimämme tekijä?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sekä opintorekisteriote 5.3.2024 mennessä sähköpostilla jobs@meruspower.com. Tähän sähköpostiin voit myös lähettää meille lisäkysymyksiä tehtävään liittyen. Merkitse hakemuksesi otsikoksi: Sähkösuunnittelun harjoittelija.

Mekaniikkasuunnittelun harjoittelija, Projektointitiimi

Tahdotko olla edelläkävijä puhtaan energian saralla? Tahdotko työskennellä uusiutuvan energian ja energiavarastoratkaisujen parissa? Merus Power tarjoaa alansa johtavia ratkaisuja sähkön laadun ja energiatehokkuuden parantamiseen sekä uusiutuvien energiatuotantomuotojen kytkentään sähköverkkoon. Arvostamme kiinnostusta sähkön laatuun ja uusiutuvaan energiaan, soveltuvaa koulutustaustaa sekä aiempaa työkokemusta.

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä huipputeknologian parissa sekä mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää osaamista huippuluokan tuotteiden parissa. Meruksella on mukava ja rento työilmapiiri, ja haemme nyt joukkoomme lisää innostuneita tulevaisuuden tekijöitä! Työtehtävät ajoittuvat sopimuksen mukaan huhti-elokuulle, jonka jälkeen voidaan mahdollisuuksien mukaan myös kartoittaa diplomityöaiheita. Hakuaika päättyy 5.3.2024, mutta soveltuvia hakijoita haastatellaan ja tehtävät täytetään sopimuksen mukaan mahdollisesti jo hakuaikana.

Etsimme projektointitiimiimme mekaniikkasuunnittelun harjoittelijaa. Tehtävässäsi harjoittelijana työskentelet yhdessä projektointitoimiston (PMO) suunnittelijoiden kanssa Merus Powerin laitteistojen suunnittelutehtävissä. Tehtäviisi sisältyy elektroniikkalaitteiden mekaniikkasuunnittelu, kuten ohutlevysuunnittelu, kiskostosuunnittelu, rakennesuunnittelu.

Toivomme sinulta:

 • Insinööri tai DI-opintoja. Opintosi olisivat valmistumisvaiheessa tai jo valmiit. Lopputyöntekiminen on myös mahdollista.
 • Erinomaista englannin kielen taitoa.
 • Sähkötekniikan tuntemusta.
 • Valmistustekniikkaosaaminen on etu.

Oletko sinä etsimämme tekijä?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sekä opintorekisteriote 5.3.2024 mennessä sähköpostilla jobs@meruspower.com. Tähän sähköpostiin voit myös lähettää meille lisäkysymyksiä tehtävään liittyen. Merkitse hakemuksesi otsikoksi: Mekaniikkasuunnittelun harjoittelija.

Tuotekehityksen harjoittelija, tehoelektroniikka

Tahdotko olla edelläkävijä puhtaan energian saralla? Tahdotko työskennellä uusiutuvan energian ja energiavarastoratkaisujen parissa? Merus Power tarjoaa alansa johtavia ratkaisuja sähkön laadun ja energiatehokkuuden parantamiseen sekä uusiutuvien energiatuotantomuotojen kytkentään sähköverkkoon. Arvostamme kiinnostusta sähkön laatuun ja uusiutuvaan energiaan, soveltuvaa koulutustaustaa sekä aiempaa työkokemusta.

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä huipputeknologian parissa sekä mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää osaamista huippuluokan tuotteiden parissa. Meruksella on mukava ja rento työilmapiiri, ja haemme nyt joukkoomme lisää innostuneita tulevaisuuden tekijöitä! Työtehtävät ajoittuvat sopimuksen mukaan huhti-elokuulle, jonka jälkeen voidaan mahdollisuuksien mukaan myös kartoittaa diplomityöaiheita. Hakuaika päättyy 5.3.2024, mutta soveltuvia hakijoita haastatellaan ja tehtävät täytetään sopimuksen mukaan mahdollisesti jo hakuaikana.

Tehtävässäsi tuotekehityksen harjoittelijana työskentelet tehoelektroniikkakonverttereiden suunnitteluun liittyvissä kehitys-, testaus- ja simulointitehtävissä tai konverttereissa käytettävien elektroniikkapiirikorttien parissa.

Toivomme sinulta kokemusta tai opintoja seuraavista aiheista:

 • Loppuvaiheen DI-opintoja tehoelektroniikasta.
 • Tehoelektroniikan suunnittelu.
 • Piirikorttien suunnittelu.
 • Tehoelektroniikkalaitteiden ohjaus.
 • Tehoelektroniikan simulointi.

Oletko sinä etsimämme tekijä?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sekä opintorekisteriote 5.3.2024 mennessä sähköpostilla jobs@meruspower.com. Tähän sähköpostiin voit myös lähettää meille lisäkysymyksiä tehtävään liittyen. Merkitse hakemuksesi otsikoksi: Tuotekehitys, tehoelektroniikka.

Sähkö- ja mekaniikka-asentajaharjoittelijoita tuotantoon (6 paikkaa)

Tahdotko olla edelläkävijä puhtaan energian saralla? Tahdotko työskennellä uusiutuvan energian ja energiavarastoratkaisujen parissa? Merus Power tarjoaa alansa johtavia ratkaisuja sähkön laadun ja energiatehokkuuden parantamiseen sekä uusiutuvien energiatuotantomuotojen kytkentään sähköverkkoon. Arvostamme kiinnostusta sähkön laatuun ja uusiutuvaan energiaan, soveltuvaa koulutustaustaa sekä aiempaa työkokemusta.

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä huipputeknologian parissa sekä mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää osaamista huippuluokan tuotteiden parissa. Meruksella on mukava ja rento työilmapiiri, ja haemme nyt joukkoomme lisää innostuneita tulevaisuuden tekijöitä! Työtehtävät ajoittuvat sopimuksen mukaan huhti-elokuulle, jonka jälkeen voidaan mahdollisuuksien mukaan myös kartoittaa diplomityöaiheita. Hakuaika päättyy 5.3.2024, mutta soveltuvia hakijoita haastatellaan ja tehtävät täytetään sopimuksen mukaan mahdollisesti jo hakuaikana.

Haemme tuotantotiimiimme harjoittelijoita tuotantoa avustavaan mekaniikka- ja sähköasentajan tehtävään. Tehtävässä pääset tutustumaan erilaisten laitteistojen kokoonpanoon.

Toivomme sinulta:

 • Ammattikoulu, AMK- tai DI-opintoja sähkö-, kone- tai elektroniikka-alalta.
 • Työkokemus tekniikan alalta katsotaan eduksi.
 • Kokemus tuotannonohjausjärjestelmän käytöstä katsotaan eduksi.
 • Piirikaavioiden ja mekaniikkakuvien lukutaitoa.
 • Työ- ja sähköturvallisuus- sekä EA1-kortit katsotaan eduksi.

Oletko sinä etsimämme tekijä?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sekä opintorekisteriote 5.3.2024 mennessä sähköpostilla jobs@meruspower.com. Tähän sähköpostiin voit myös lähettää meille lisäkysymyksiä tehtävään liittyen. Merkitse hakemuksesi otsikoksi: Sähköasentaja TAI Mekaniikka-asentaja.

Harjoittelija Aftersales & Service -tiimiin

Tahdotko olla edelläkävijä puhtaan energian saralla? Tahdotko työskennellä uusiutuvan energian ja energiavarastoratkaisujen parissa? Merus Power tarjoaa alansa johtavia ratkaisuja sähkön laadun ja energiatehokkuuden parantamiseen sekä uusiutuvien energiatuotantomuotojen kytkentään sähköverkkoon. Arvostamme kiinnostusta sähkön laatuun ja uusiutuvaan energiaan, soveltuvaa koulutustaustaa sekä aiempaa työkokemusta.

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä huipputeknologian parissa sekä mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää osaamista huippuluokan tuotteiden parissa. Meruksella on mukava ja rento työilmapiiri, ja haemme nyt joukkoomme lisää innostuneita tulevaisuuden tekijöitä! Työtehtävät ajoittuvat sopimuksen mukaan huhti-elokuulle, jonka jälkeen voidaan mahdollisuuksien mukaan myös kartoittaa diplomityöaiheita. Hakuaika päättyy 5.3.2024, mutta soveltuvia hakijoita haastatellaan ja tehtävät täytetään sopimuksen mukaan mahdollisesti jo hakuaikana.

Etsimme meidän Aftersales & Service tiimiin kesäharjoittelijaa. A&S tiimin harjoittelijana pääset tutustumaan monipuolisesti Meruksen tuoteportfolioon sekä asiakkaisiin.

Tehtäviisi kuuluu A&S-tiimin avustaminen monella eri tavalla päivittäisissä töissä, kuten osallistuminen asiakkaiden tukemiseen, vikaantuneiden laitteiden diagnosointiin sekä korjaukseen, raporttien laatimiseen, sekä mahdollisuuksien mukaan käyttöönotto tai huoltokäynteihin asiakkaiden luona.

Toivomme sinulta:

 • Loppuvaiheen insinööri tai DI-opintoja sähkötekniikan (esim. sähkövoimatekniikka, tehoelektroniikka).
 • Hyvää englannin kielen taitoa.
 • Aktiivista, itsenäistä ja järjestelmällistä työotetta.
 • Sähkötyöturvallisuus-, EA- ja työturvallisuuskortit ovat etu.

Oletko sinä etsimämme tekijä?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sekä opintorekisteriote 5.3.2024 mennessä sähköpostilla jobs@meruspower.com. Tähän sähköpostiin voit myös lähettää meille lisäkysymyksiä tehtävään liittyen. Merkitse hakemuksesi otsikoksi: Aftersales & Service.

Markkinoinnin koordinaattori (Marketing Coordinator)

Tahdotko olla edelläkävijä puhtaan energian saralla? Tahdotko työskennellä uusiutuvan energian ja energiavarastoratkaisujen parissa? Merus Power tarjoaa alansa johtavia ratkaisuja sähkön laadun ja energiatehokkuuden parantamiseen sekä uusiutuvien energiatuotantomuotojen kytkentään sähköverkkoon.

Meruksella on mukava ja rento työilmapiiri, ja haemme nyt joukkoomme lisää innostuneita tulevaisuuden tekijöitä! Hakuaika päättyy 9.2.2024, mutta soveltuvia hakijoita haastatellaan ja tehtävät täytetään sopimuksen mukaan mahdollisesti jo hakuaikana.

Haemme markkinoinnin koordinaattorin tehtäviin harjoittelijaa. Harjoittelijana pääset tekemään esimerkiksi seuraavia tehtäviä tiimin apuna:

 • Useiden messujen koordinointi
 • Esitteiden ja muiden materiaalien tilaaminen
 • Valmiin somepostausten postaus eri kanaviin
 • Nettisivujen päivityksiä

Alamme on hyvin tekninen. On hyvä, jos tekniikka ja teknologia on lähellä sydäntä ja olet valmis oppimaan teollisuuden aloja ja teknologiaa samalla, kun tutustutut markkinointikoordinaattorin hommiin. Työkielet ovat suomi ja englanti. Suomea käytetään messujen koordinoinnissa erilaisissa messuportaaleissa. Muissa hommissa pääkielenä on englanti.

Oletko sinä etsimämme tekijä?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sekä opintorekisteriote 9.2.2024 mennessä sähköpostilla jobs@meruspower.com. Tähän sähköpostiin voit myös lähettää meille lisäkysymyksiä tehtävään liittyen. Merkitse hakemuksesi otsikoksi: Markkinoinnin koordinaattori.


Do you want to work on renewable energy and energy storage solutions? Merus Power designs, manufactures, and sells innovative power quality and energy storage solutions. We enable a sustainable and energy-efficient future for society with our scalable and innovative energy storage and power quality solutions.

We are looking for an intern for the position of Marketing Coordinator. As an intern, you can do, for example, the following tasks helping the team:

 • Coordination of several conferences and fairs
 • Ordering brochures and other materials
 • Posting finished social media posts to different channels
 • Website updates

Our field is very technical. It is good if technology is close to your heart and you are ready to learn about industry sectors and technology while getting to know the work of a marketing coordinator. The working languages are Finnish and English. Finnish is used in the coordination of fairs in some fair portals. In other tasks, the main language is English.

Are you the candidate we are looking for?

Send your application and CV along with a transcript of records by 9 February 2024 via email to jobs@meruspower.com. You can also send any additional questions regarding the position to this email. Please title your application: Marketing Coordinator.

Back to top

Contact us!